Ki az a nő, aki 70 év alatt terhes lesz

Forrás: Pixabay

A María Luznak hívják, 70 éves és Mazatlánban, Mexikóban élnek. A nő határozottan támogatja a gyermek terhes gyermekét, és büszkén mutatja a képeket ultrahanggal. Az RT magazin visszatér. Ha megerősítették, akkor lehet a legrégebbi nő, hogy szüljenek gyermeknek.

Biztosítja, hogy hat hónapos terhes. És a nyár után a baba születése.

A szürreális történet Ez történik a 70 éves mexikói nővel, aki Mazatlánban él. Maria de Luznak hívják, és már hét gyermek anyja. A terhesség híre a vitahelyről kezdődött.COM a mexikói és nemzetközi médiákra ugrik, mint például az RT, az Elderber, a DailyMail.

A szomszédok hitetlenek a hírekhez, hanem az ultrahang képeit mutatják. Ha megerősítette, hogy gyermek lenne. És nem ismert, hogy a nő termékenységi technikákat igényelt,.

Rövid és grizzled haj, büszke néz ki, miközben megmutatja ultrahangját. A terhesség hirtelen elkapta: a lábuk fájt, hányinger volt. A fiú Andrés úgy gondolta, hogy terhes volt."Igen, valami 10 ultrahangot tettek egy magán klinikán és egy nyilvánosság számára. Az orvosok nem akarták elhinni, megjegyezték a nőt.

Néhány gyermeke nem lenne elégedett ezzel a terhességgel. Túl öreg lenne "ezek a dolgok.

Következő július 18-án a nő találkozik, hogy több információt kapjon a probertile terhességéről. És valószínűleg, ahogy azt állítja, császármetszetet fog tenni, mivel kora.

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here