2020 Advent naptár, a legszebb

Forrás: Shutterstock

Útmutató a 2020-as adventi naptárak felfedezéséhez, a legszebb vásárláshoz, hogy különleges módon éljen a következő karácsonyra

2020 Advent naptár, a legszebb

Sok családban a adventi naptár Ez egy igazi rituálé, hogy pontosan, minden évben ünnepeljük, hogy várjon egy örömteli és eredeti módon.

A piacon számos modell létezik azokról a modulárisokról, akik már készen állnak, az egyes ablakokon belül csomagolt megbetegedésekkel és meglepetéssel. Aztán ott vannak a szépségvágás naptárai, amelyeket az anyák és hiábavaló lányok számára terveztek, a szépségápolási termékekkel, és napról napra felfedezni fogják.

Végül a leginkább kreatív alternatíva kétségtelenül, hogy megvalósuljon DIY Advent Naptárak, Az újrahasznosító anyag gyakran könnyen elérhető otthon, hogy tele van ajándékokkal, cukorkákkal, témakörökkel.

Engedjék meg, ezért ebben a változatos, szórakoztató, fényes világban az Advent Naptárok.

 • Advent naptár gyermekeknek
 • Advent naptár teszik ki
 • DIY Advent Naptár
 • Advent Calendar 2020 Kinder
 • Advent Calendar 2020 Amazon

Advent naptár gyermekeknek

Itt található az újszülött 2020-as advent naptárak listája:

 • LEGO Naptár
 • Playmobil naptár
 • Naptár feltűs táskákkal
 • Kreatív karácsony ablakokkal
 • Advent Book-Naptár
 • Advent naptár a kiságygal

LEGO Advent Naptár

A LEGO Advent Calendar az egyik leginkább szeretett gyermekek és lányok. Nincs édesség és csokoládék: Ez a különleges naptár 24 különböző tárgyból áll, nyilvánvalóan. A Santa Claustól a hóemberig, a karácsonyfaig a szánkó kutyáig, a kis járművekre és még sok másra. Ez a termék 5 év feletti gyermekek számára ajánlott.

Az alábbiakban a leginkább megvásárolt modell az Amazon-on.

Minden ajtó mögött van egy ajándék Harry Potter, amellyel játszani és újjáépíteni a filmek boldog karácsonyi jeleneteit.
Ajándék minden nap 24 napig: Minden Porticina feltárja a Lego Harry Potter játékot. Végtelen lehetőségek: A gyerekek újratelepíthetik a Roxfort ünnepi kalandokat.

Minden Harry Potter rajongó számára. Mágikus karakterekkel és filmobjektumokkal.
Elolvastunk a Recensionii az Amazon-on: ajánlom ezt a naptárat a sorozatgyűjtők, a könyvek és / vagy filmek szerelmeseinek és / vagy szülőknek, akik jó naptárat kívánnak adni a gyermekeiknek, hogy jobban vizsgálják a visszaszámlálást karácsonyi napot.

Advent naptár Harry Potter € 54.99 Lásd az ajánlatot

PlayMobil Advent Naptár

Egy másik advent naptár jelen van a játékboltokban, és nagyra értékelik a gyerekek, az Advent Playmobil naptára. Számos változatban kapható: a hagyományos naptárból a kiságy bábokkal, az "állati fa" vagy "farm". A választás változatos, és a gyerekek és a lányok őrültek az eredeti termékért.

Az alábbiakban az Amazon javaslata

PlayMobil Advent Calendar 70188 - Karácsonyi játékok bolt € 21,80 Lásd az ajánlatot

Naptár juta táskákkal

Egy advent naptár modell, amely mindig jó sikert aratott a gyermekek körében, a juta táskákkal, merev támogatással lógva. A piacon különbözőek, a tipikus karácsonyi színek táskájával, számozott, és amelyekben cukorkák, csokoládék és kis gondolatok rendezhetők.

Kreatív karácsony ablakokkal

A klasszikus merev karton, kettős, ablakokkal naponta nyitva. Biztosan a legolcsóbb Advent naptári modellek közé tartozik, de mindig értékelik. Minden nap a gyermeknek meg kell nyitnia az ablakokat, megtalálni a belsejében vagy egy kis dolcino, vagy egy mondat, egy üzenet olvasni.

Alison Gardiner Advent Naptár: Karácsony az angol Országházban € 14.00 Lásd az ajánlatot

Advent Book-Naptár

Egy olyan könyv, amely szintén az advent naptár. Böngész, a karácsony története olvasható, és időközben az ablakok nyitva vannak. Ez egy másik naptár modell, amely figyelembe vesszük a következő karácsonyra. Ez lesz egy módja annak, hogy kíséri a gyerekeket, hogy éljenek ezt a pártot, egy történeten keresztül.

Advent naptár a kiságygal

Egy pop-up kiságy, amelyhez hozzáadni, nap mint nap, az elején az advent a karácsonyi nap, egy karakter. Kreatív, eredeti ötlet, hogy várjon december 25-én. Lehetőség van az Advent Naptárak megtalálására a könyvtárakban és az online könyvtárakban.

Advent naptár teszik ki

Az alábbiakban az Advent 2020 legjobb naptári naptárak listája:

 • Advent Naptár Sephora
 • Kiko Advent Naptár
 • Clinique Advent Naptár
 • Advent Naptár Az Erbolario
 • Shiseido Advent Naptár
 • Advent Naptár Az OCCITANE

Advent Naptár Sephora

A karácsonyi 2020-ra Sephora hozza ki ügyfeleit a Sephora gyűjtemény varázslatos dzsungelben, egy 24 szépségű megsemmisítéssel rendelkező advent naptárral: az ikonikus termékek és a mini formátumok keveréke, hogy felfedezzék vagy újra felfedezzék a márka összes must. Termékek make-up, bőrápolás, fürdőszoba és rejtett tartozékok mögött minden doboz. Ezen a linken a naptár online vásárolható.

Kiko Advent Naptár

A Holiday Gems az Advent Kiko 2020 naptára. A 24 szépségű termékből álló doboz, amely naponta felfedezheti. Make-up termékek, bőrápolás és kiegészítők, hogy adjanak vagy kezeljék magukat egy luxus karácsonyi csomagolásban. Szemvédő, szempillaspirál, ey marker, ajkak ceruza, mini zománcok és még sok más. Itt van hol vásárolni - Kiko

Clinique Advent Naptár

Az advent aláírt klinika elegáns naptárja, egyszerű, biztonságos, hatékony termékekkel, mindig a legnagyobb eredményeket, irritáció nélkül. Egy doboz 24 ablakkal nyitva, egy naponta, karácsonyig. Belső termékek az arcápoláshoz, a testhez és a kezekhez. Itt van a link, ahol látni és megvenni

Advent Naptár Az Erbolario

Az összes mágia és a karácsonyi várakozás az Erbolario-ból származik az új naptári adventi naptárban: az egyes ablakok mögött rejtett szépség titka. Parfümök, testrémek, buborékfürdő és különböző illatanyagok az illatos karácsonyra és a szépségszalagra. Szintén bemutathat egy titokzatos dobozt, amely lehetővé teszi, hogy pontokat szerezzen, és részt vegyen egy karácsonyi versenyen.

Ingyenes szempillaspirál Rougj + Herbal Herbal Herbs "> Ingyenes szempillaspirál Rougj + Herbal Herbal Herbal gyógynövények "> Az Erbolario - Christmas Advent Calendar 2020 - Ajándék készlet 24 Limited Edition szépség titkai -> Ingyenes szempillaspirál Rougj + gyógynövény gyógynövények most nem érhetők el ingyen Mascase Rougj + Herbal Herbs Teyniamo"> lásd az ajánlat

Shiseido Advent Naptár

A Shiseido Advent Calendar 24 exkluzív meglepetést kínál, hogy felfedezzen karácsonyra. A bőrápolási termékek széles választéka és a pótvonal. A japán kultúrában az ajándék az autentikus őszinteség szimbóluma, és az ajándékban tartalmazza a vágyat, hogy kérem. Ez a cél a Shiseido: TÖRTÉNIK A KÉSZÜLÉKEKRE VONATKOZÓ VÁLLALKOZÁSOK.

Advent Naptár Az OCCITANE

A Provence mágiája az Advent Naptárral él az OCCITANE. Arc- és testkezelések, parfümök és sok meglepetés 24 dobozban, ami minden anyát várja. Minden naptár Az OCCITANE 24 miniatúrát tartalmaz az eredeti, színes és ünnepi termékek 24 miniatúráját, amelyek átalakítják a visszaszámlálást az ünnepekre a különleges provencsés reggelen.

Advent Naptár Provençal Kioszk Az OCCITANE HU Provence Woman Box Set Set most nem elérhető Lásd az ajánlatot

DIY Advent Naptárak

Most megnyitunk egy kreatív zárójeleket, az Advent Naptárok listájával könnyen megvalósíthatók otthon:

 • Advent naptár tollpapír tekercsekkel
 • Advent naptár ággal és táskákkal
 • Advent naptár a kartonban
 • Advent naptár harisnya és clothespins
 • Advent naptár érezhető

Advent naptár tollpapír tekercsekkel

24 tekercs WC-papír (ragasztóval vagy skótokkal) összeszerelése piramisot képez, kaphat egy naptárat a szimpatikus advent, az eredeti és nagyon szép látni. A WC-papír, színes karton, akrilfesték és kitörölhetetlen markerek mellett számok írására. A naptár megvalósítása nagyon egyszerű lesz, de mielőtt befejezné, ne felejtse el kitölteni a csöveket meglepetéssel és édességekkel.

Advent naptár ággal és táskákkal

A DIY Advent Naptár, 100% -os természetes, hosszú, húros és juta ág vagy juta táskák vagy karton tasakok készíthetők. Minden boríték / táska esetében az 1-24-es számot írják, majd felakasztják őket, egyenként, szétszórt sorrendben, az ágon.

Realizálja ezt az adventi naptárat nagyon szórakoztató lesz, és magában foglalja a ház kiseit is.

Advent naptár ágakkal és táskákkal

Forrás: Shutterstock

Advent naptár kartonpapírral

Egy nagyon egyszerű naptár, amely a nyomtatáshoz és a merev kártyára vonatkozik. Online lesz könnyű megtalálni sablonokat kinyomtatni, akkor színes őket a gyerekekkel együtt, és azt csatolja a merev alap. Alternatív megoldásként használhat egy papírdobozt (mint a cipők vagy a tojás), illessze be a szép karácsonyi figurákat, hogy hozzon létre egy személyre szabott advent naptárat.

Advent naptár harisnya és clothespins

Itt van egy adventi naptár tökéletes svéd stílusban. Régi harisnya, clothespins és egy támogatást, ahol lefagyhatják őket (ág, zsineg, stb.). A harisnyák cseréje is cserélhető aranyos karácsonyi sapkákkal. Válasszon csővezetékeket szilárd színű faanyagban, és mindegyikben írjon egy letörölhetetlen markerrel vagy darab kartonpapírral, amely ezután ragasztásra kerül, a 24 számot. Mindegyik harisnya / sapka, illessze be a meglepetést, és a játék készül.

Advent naptár harisnya és clothespins

Forrás: Shutterstock

Advent naptár érezhető

Vegyünk egy nagy darabot, és kivágják a kívánt sziluettet (Santa Claus, hóember, ajándékcsomag, karácsonyi labda). Az űrlapnak meglehetősen nagynak kell lennie, hiszen rajta, varrni fogják vagy ragasztják őket (forró ragasztóval) 24 számozott zsebbel, még ezekből készült, akár a különböző szövetek maradékaival, egy élénk patchwork hatással. Ne feledje, hogy hozzáad egy hurkot vagy egy rudat a tengely felső oldalán, hogy könnyen lógjon az Advent Naptárhoz.

Advent naptár az érezhetően

Forrás: Shutterstock

Advent Calendar 2020 Kinder

A klasszikus és elkerülhetetlen a Kinder Advent Naptár, amely különböző méretben kapható, többé-kevésbé nagy. Santa Claus, rénszarvas, szánkók, pingvinek. Egy könyv, ház, karácsonyfa formájában, a választás nagyon hatalmas.

Az Advent Kinder minden naptárában 24 karton ablak van, amely elrejti a márka válogatott csokoládét. Ezek a termékek könnyen hozzáférhetők a szupermarketben, vagy ezen a linken online vásárolhatnak online.

Advent Calendar 2020 Amazon

Olyan sok adventi naptár eladó az Amazon-on. A klasszikusoktól a legtöbb eredetihez. A kartonban, a filc-ben, szövetben. A karácsonyi és a lányok legkedveltebb rajzfilmjeinek tipikus karakterei.

A kapzsi advent vagy szépség naptárai, a CE N valóban minden ízlésre és az árakról. Itt van az, akit a felhasználók különösen nagyra értékeltek. Ez egy karácsonyi készlet, amely otthon készíthető, 24 papírzacskóból áll, 24 ragasztószám, 24 fa klip, 24 karácsonyi címke és egy karakterlánc.

Az eredmény, a nagyon szép mellett, még több karácsonyi légkört fognak adni a háznak, és meg fogják nyerni a felnőtteket és a gyermekeket.

Halcyerdu 24 db Advent Naptár Kraft táskák, 1-24 numerikus matricák, Advent naptár karácsonyi ajándék táska, karácsonyi üdülési díszek most nem állnak rendelkezésre

Azok közül az értékelések közül, akik megvásárolták ezt a naptárat az Amazon-on, olvastuk: "Valóban egy szép szett! A tasakok mereven, szilárdak és tocious kartonban vannak. A számozott ragasztócímkék bezárják a csomagokat, és vannak a klipek is az Akins csatolásához. Nagyon elégedett vagyok

24 táska és 24 matrica van számokkal és 24 darab kender kötélrel.
Méretek: Minden Kraft díszdoboz karácsonyi intézkedésekhez 7 x 5 x 10.5 cm. A papírzacskók különböző módon használhatók, és szintén blokkolhatók és jól megjelölhetők.
Ezek a táskák 260G kiváló minőségű nátronpapírban készültek, nagyon ellenállók és szagtalanok. Megjelenő tervezés és ökológiai tervezés. Tökéletes a gyermekek és a pártok számára.
Lehet pihenni egy polcon vagy egy párkányon, a személyre szabott advent naptár nagyszerű benyomást fog tenni a fenyegető időszakban.

*** Szponzorált tartalom: Pianetamamma.Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek online vásárolhatók az Amazon és / vagy más e-kereskedelemben. Ha a vásárlást az oldal egyik oldalán keresztül végezzük, a pianetamamma.Ez az Amazon vagy más e-kereskedelem által idézett bizottságot kaphatta. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az árak és a rendelkezésre állás, a termékeket nem valós időben frissülnek, és mennek időtartama alatt változatlan, ezért azt kérjük Önt, hogy leellenőrizhessük a rendelkezésre álló és az ár az Amazon és / vagy más e-kereskedelem hivatkozott ***

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here