Családi bónusz 2021: Milyen hírek vannak,

Forrás: Shutterstock

Családi bónusz 2021: Mind a 2021 INPS családi bónusz, az egyedi ellenőrzésre vonatkozó követelmények, hogyan kell kérni, és mikor kell feltenni

2021 Családi bónusz

Hagyd a 2021. július 1 A nagy hírek bónuszokról és kedvezményekről Olaszországban. Beszéljünk a gyermekek egyedülálló juttatásáról, amelyet a Költségvetési törvény 2021 és az egyenruhák és az ágazat egyszerűsítése. De mi a 2021 Családi bónusz megerősített és még aktív?

Ebben a cikkben

 • 2021 INPS családi bónusz
 • Családi bónusz 2021: Hogyan kérjük
 • 2021 Családi bónusz 500 euróval
 • Egyetlen gyermek csekk 2021 alkalmazásakor

2021 INPS családi bónusz

Az INPS weboldalán a Családi Performance Szakasz, megtaláljuk a bónuszok és intézkedések összes információt és frissítését. És mindig a kérdés a webhelyen lehet bemutatni.

Itt vannak az i 2021 Családi bónusz a sárkányok kormánya is megerősítette.

Baba bónusz

Ez egy intézkedés az egyes NATO fia támogatására, amelyet 2021-ben fogadtak el vagy hoztak. Minimális havi összege 80 euró, és nem szükséges bemutatni az ISEE-t. A követelmények az olasz állampolgárság vagy tartózkodási engedély, a tartózkodási helyünk a pályázó szülő és az együttélés a kiskorúsággal. Az alacsonyabb ISEE-vel rendelkező családok 160 euró és 120 euró havonta. Az előny összegét 20% -kal növelni kell az első egyes gyermekek esedékes összegével.

Anya holnapi bónusz

Ezt az intézkedést az új költségvetési törvény is megerősítette. Ez egy Ellenőrizze, hogy 800 euró amelyet egy gyermek születésének vagy örökbefogadásának születéséért fizetnek, függetlenül az ISEE jövedelemtől.

Az összes anya címzettje esetén:

 • a terhesség hetedik hónapjának teljesítése;
 • Még akkor is, ha a terhesség nyolcadik hónapjának kezdete előtt is elhagyok;
 • A kiskorú nemzeti vagy nemzetközi elfogadása, amely 1983. május 4-i végleges mondattal rendelkezik, n. 184;
 • A művészet szerint rendelt nemzeti prédikációs megbízás. 22, c. 6, l. 184/1983 vagy nemzetközi előfogadó megbízás a művészet szerint. 34, l. 184/1983.

Óvoda

Még az óvodai bónuszt is megerősítették 2021-re. Ez egy gazdasági családok támogatásának éves gyermekek 0 és 3 között kell fizetni a lista óvoda vagy a háztartási szolgáltatások krónikus betegségekben szenvedő gyermekek. Az összeg:

 • 3000 euró az ISEE családok számára akár 25.000 euró;
 • 2500 euró az ISEE-vel rendelkező családok számára, 25 ezer euró és 40 ezer euró között;
 • 1500 euró az ISEE-vel rendelkező családoknál több mint 40 ezer euró.
Olvassa el a családok számára is

Családi bónusz 2021: Hogyan kérjük

ott Hogyan kérjük a különböző 2021 családi bónuszokat.

Baba bónusz

A kérdés az Inpt-ben online, Spid vagy elektronikus személyi igazolványon keresztül történik. Alternatív megoldásként az alkalmazás bemutatható:

 • Érintkezési központ a 803 164-en (rögzített hálózatból mentes) vagy 06 164 164 mobilhálózatból;
 • Az intézet védnöksége és közvetítői.

Anya holnapi bónusz

Az alkalmazás bemutatható:

 • Az INPS portálon elkötelezett online modulon keresztül
 • A kapcsolattartó központ hívásával (a vezetékes szabad szám 803 164 és 06 164 164 mobilból)
 • Patronikus testek vagy INPS közvetítők felé fordulva

Az orvosi igazolást a kérelemhez csatolni kell a szülés állítólagos időpontjával vagy az önbizalommal a szülés időpontjával és a gyermek adótörvényével, ha a születés már megtörtént.

Óvoda

Az alkalmazás bemutatható a 2021. december 31. A kérelem benyújtásának időpontjában meg kell jelölnünk azokat az eseményt, amelyekre az ellátást igényli, és az

 • Az óvodai iskolák gyakoriságához kapcsolódó rákok kifizetése Nyilvános és magánhatárt ("fészek menekültügyi hozzájárulás). Ki kell emelni, hogy az engedélyezett magánfesterek esetében ": olyan struktúrák, amelyek az illetékes helyi hatóság megnyitásáról és üzemeltetésére jogosultak, az összes műszaki követelménynek való megfelelés ellenőrzését követően - a jelenlegi nemzeti állampolgárok, az egészségügyi, pedagógiai és minőségi és a helyi előírások, az oktatási óvodai oktatási szolgáltatás végrehajtása céljából. Ezért kizárják a gyermekkori szolgáltatásokra felmerült költségeket, kivéve az óvodákkal (pl. Ludoteche, játékterek, iskola előtti stb.);
 • A gyermekgondozási formák bevezetése a gyermekek javára, Három év alatt, súlyos krónikus patológiákkal szenvedve ("hozzájárulás a támogatási formák bevezetéséhez az otthonukban").

Az alkalmazás csak az INPS-n keresztül jeleníthető meg a Dedikált szolgáltatáson keresztül. Alternatív megoldásként a kérdést a védnöki intézményeken keresztül kérheti az azonos telematikus szolgáltatások révén.

2021 Családi bónusz 500 euróval

Mert Covid és a válság, amely sok családot fektett be Ristori 2021-es rendelet Számos támogatási intézkedést helyeztek be helyi és regionális szinten. Ezek közül az egyik a 500 eurós bónusz a Lombardia régióban, 18 év alatti gyermekes családok számára, akik alacsony jövedelműek vagy gazdasági nehézségekben vannak az egészségügyi vészhelyzet miatt. A hozzájárulás az önálló vállalkozók számára is rendelkezésre áll, és olyan HÉA-szám birtokában van, amely a lezárások miatt csökkentette tevékenységét.

Az összeg nagyobb lehet a pontos követelmények jelenlétében. A kérdés az április 12-től kezdődő Lombardia régió honlapján történik.

Egyetlen gyermek csekk 2021 alkalmazásakor

L 'Egyedi ellenőrzés gyerekeknek Ez az új Omnicomprensive Social haszon a gyermekes családok számára. Ez egy rendelkezés be a Csjt amely egy megosztást, kap minden gyermek, a hetedik hónapban a terhesség akár 21 éves korig, hónapról hónapra, nőtt a harmadik gyermek, valamint abban az esetben, fogyatékkal gyermekek. Az egyedülálló csekket mindenkinek adják meg, de a kvóta a jövedelemtől függ, így magasabb ISEE-vel rendelkezik.

Még korán kell benyújtania a kérdést: Az intézkedés 2021. július 1-jétől lép hatályba.

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here