Balotelli apa? Igen, a DNS-teszt előtt

A hír most hivatalos. Mario Balotelli ex-barátnője, Raffaella Fico terhes. De most a labda megy az olasz nemzeti csapat: Úgy tűnik, komolyan gondolkodik egy DNS-tesztet, hogy megbizonyosodjon az igazi apaság.

Hónapok után szenvedély, Liti, árulás és figyelem a sajtóból, a Piazza-Balotelli Pár továbbra is beszél magáról. Mario Balotelli lesz apa. És azt közli, hogy az ő egykori lány, Raffaella Fico, aki megjelent egy exkluzív interjút a heti aki (kíséri fotók hasa a láthatáron) az ő közelgő szülési.

- Mario-t hívtam, miközben gyűjteménye volt a nemzeti csapattal, a Németország elleni mérkőzés előtti napon. Mondtam neki: emlékszel az álmunkra, hogy szülők lettek? Itt az álom valósággá vált. Várok egy gyereket. A gyermeked'. Ő, először, és csendben maradt. Aztán elment, hogy menjen: adtad nekem a világ legszebb híreit, azt mondta nekem. És másnap, a területen két gólt szerzett.

Mivel a Corriere jelentések ma.azt Balotelli mindannyian, kivéve a nyugodt. Valóban, az egyéb nyomtatási források szerint komolyan gondolkodnának a DNS-tesztre, hogy megbizonyosodjanak a gyermek apaságára. Super Mario azt várja, hogy megnézze, hogy a hír valóban megbízható-e. Itt nem fejeződött be: a futballista abban a pillanatban elérhetetlen lenne. Egy titkos helységben nyaralást hagyna, és kikapcsolta az összes mobiltelefont.

Több:

  • Mario Balotelli lesz apa

  • A VIPS fiai: Ismered a saját nevét?

  • A fórumból: pletyka és TV

  • Aktualitás. Politika és krónika

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here