Mosható abszorbens tippek, amelyekre a postai postai küldemény vásárlása

Forrás: Shutterstock

Mosható abszorbens tippek: Hogyan kell használni és hogyan kell mosni a mosható pamut abszorbenseket, mind a szállítás után, mind a mindennapi életben

Mosható abszorbens tippek

Az egyik személyes tartozék, amelyet a kórházba kell helyezni a kórházba, amikor a születéshez jut, a postpartuszú abszorbensek: azokat a szülés után azonnal használják fel, és tartalmazzák a elhelyezkedésű, azaz a gyakori vérveszteségek, amelyek a méh tisztítására szolgálnak, és megszüntetik a lehetséges placenta fragmentumot. Az utólagos bejegyzések és eldobható abszorbensek egyik alternatíváját képviseli mosható abszorbensek. Lássunk néhány hasznos tippet, ha úgy döntünk, hogy használjuk Mosható abszorbensek szülés után.

Ebben a cikkben

 • A mosható abszorbensek előnyei
 • Melyik választani
 • Hogyan kell használni őket
 • Hogyan kell mosni őket

A mosható abszorbensek előnyei

Tartsa a bőrt és az intim részeket érintkezve az olyan anyagokkal, amelyek alkotják Eldobható abszorbensek Sok napig (általában a veszteségek 40 napig tarthatnak, azaz a Puerperio nevű időszakra) viszketést és irritációt okozhatnak. Ebben az esetben a pamut abszorbens segíthet.

Annak ellenére, hogy az általánosan hittek, nagyon kényelmes, praktikus, könnyű és nagy abszorpciós arány. Olcsóak, mert csak vesz egy kezdeti készletet, és ez az.

Összefoglalva itt néhány előnye a mosható abszorbensekVégrehajtás:

 • Ezek 11% pamutban vannak, ezért lehetővé teszik az intim területek bőrének helyes transzpirációját, nem irritálják őket, nem törekednek;
 • a bambusz rostot, a bambusz rostot vagy pulját, ezért is jól tolerálják, még az intim gondok által szenvedők is, tiszteletben tartják a nemi szervek pH-ját, és nem tartalmaznak fehérítés Optikai vagy olajmaradványok;
 • Gyakorlati és könnyen viselhető, mert alakjuk meglehetősen hasonlít az eldobható abszorbens önkormányzatokhoz, és egy gombnyomással rögzítve van;
 • Vannak különböző színek.
Olvassa el továbbá: intim postbirth higiénia

Melyik választani

Ban ben Postdom Post fázis Ajánlott az abszorbensek használata, amelyet csak természetes szövetekkel, például Pamut vagy bambusz rost (amely antibakteriális funkcióval is rendelkezik), mikroszálas vagy más olyan anyagok nélkül, amelyek irritálhatják.

Néhány ajánlatot látunk az Amazon-ról, emlékeztetve arra, hogy az Amazon Prime Program tagjai megkapják a terméket a vásárlás utáni napon, és nem fizetnek szállítást. Feliratkozás a Prime-ra egyszerű: Csak menjen az oldalra, aktiválja az ingyenes próbaverziót, majd ismételje meg a 3,99 eurót havonta. Kiválasztottunk néhány csomagot abszorbensek és pelenkák közzétették azok között, amelyeket Hano kapott jobb véleményeket.

Newstyel mosható egészségügyi abszorbens

4 réteg, amelyet a bambuszszálas szén antibakteriális kanapéval készítettek a bőrön, 2 rétegű szuper abszorbens mikroszálak, külső réteg vízálló pulzus, hogy megakadályozzák a szivárgás és a kiömlés; 5 darab közepes méretű és 2 nagy darabot tartalmaz egy zsákból. A szárnyakon lévő pillanat gomb könnyen nyitható és bezárható. Puha és nagyon nedvszívó természetes anyagban.

Pro: nagyon puha, kényelmes és színes, nem irritálják a bőrt, és jól veszítenek jól.

ELLEN: Nincsenek különleges kritika.

NEWSTYEL mosható higiéniai abszorbens, menstruációs rongyok Risusofle risusolable bambusz rost, mosható abszorbens, környezetvédelem, ökológiai, mentés (7 db + 1 mini közlekedési táska) € 17.99

LiveHitop újrahasznosítható higiéniai abszorbensek

Az ultra kényelmes mosható abszorbensek készlete 5 x nagy méret + 1 x vízálló hordozható csuklópánt tok. Szuper puha, ultra abszorbens, lélegző és kiküszöböli a szagokat. Az abszorbensek öko-kompatibilis bambuszszálból készültek, amelyek közül 4 réteg. A felső réteg gyapjúban van beépített bambusz faszén poliészterrel, hogy semlegesítse a szagokat. Két közbenső réteg ultra abszorbens mikroszálas. A külső réteg vízálló poliészter szövetben van a veszteségek és veszteségek megelőzésére.

Pro: Kényelmes, könnyen használható és puha.

ELLEN: Néhányan úgy vélik, hogy az illeszkedés és a ragasztás javulni kell.

LiveHitop Többször higiéniai abszorbens - Nagy mosható huzattal Menstruációs Szövet Bamboo Szén poliészter Long Night kipufogó Hüvelyi Pelenka 5 darab L, fekete táska Valentin napi ajándék € 18,99 € 19,99 -5% Lásd az ajánlatot

Bambaw mosható abszorbensek

Az újrafelhasználható abszorbensek három különböző típusú szövetből készülnek, amelyek a ciklus maximális nyugalmát biztosítják: a szövet-szerű bambusz szén-gyapjú, puha és anti-szag, mikroszálas, mikroszálas, mikroszálas, magas abszorpció és a maximális védelem érdekében. A mosható bambusz abszorbensek könnyen moshatók és fekete színűek. Kiváló minőségű anyagokkal készült, mosható ökológiai abszorbensek is több évig tarthatnak.

Pro: A csomagban egy gyakorlati kézikönyv, hogy megértsük a mosható abszorbenseket, mint a suare a melgiumban. Ellenállók, abszorbensek és praktikusak.

ELLEN: Egy kicsit terjedelmes vagyok.

Mosható abszorbensek | Újrafelhasználható abszorbensek Mosható ökológiai abszorbensek | Mosható abszorbensek bőséges áramlás | Mosható abszorbensek bambusz | Újrahasználható párnák Műanyagmentes | Bambaw € 22,99 Lásd az ajánlatot

Hogyan kell használni őket

Mint minden újrafelhasználható termék, mindig jó, hogy mossa meg őket az első használat előtt, mintha új csúszkát vásárolt volna volna.

 1. Viselje a bambuszot vagy az abszorbens oldalt a belsejéhez, a külső részben a fehérneműre nyugszik
 2. Zárja be a gombot, hogy mindent megtegyen;
 3. Változtassa meg az abszorbenseket, ha az igény érzékeny.

Hogyan kell mosni őket

Használat után az abszorbens biztonságosan mosható és újrahasznosítható. Íme, hogyan kell mosni őket, hogy ne tönkre őket.

 1. Öblítse le az abszorbenseket a víz alatt, és egy kis szappan leálljon;
 2. Ezután a mosógépben 60 ° -os hőmérsékleten mossa le a fehérítő vagy lágyítás nélkül;
 3. A fertőtlenítéshez és a szarhoz jobban hozzáadhat egy kis bikarbonátot vagy egy csepp teafaolajat, amely szaga és sanitizál.

*** Szponzorált tartalom: Pianetamamma.Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek online vásárolhatók az Amazon és / vagy más e-kereskedelemben. Ha a vásárlást az oldal egyik oldalán keresztül végezzük, a pianetamamma.Ez az Amazon vagy más e-kereskedelem által idézett bizottságot kaphatta. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az árak és a rendelkezésre állás, a termékeket nem valós időben frissülnek, és mennek időtartama alatt változatlan, ezért azt kérjük Önt, hogy leellenőrizhessük a rendelkezésre álló és az ár az Amazon és / vagy más e-kereskedelem hivatkozott ***

Gpt inrond-birth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here