A gyermekek egyedülálló juttatása: hogyan működik

Forrás: Shutterstock

A gyermekek egyedülálló juttatása: követelmények, juttatási összegek és a 2021-es terhelési bónusz működése

Egyedi ellenőrzés gyerekeknek

A tegnapi jóváhagyás után a szenátus 227 Igen, 4 szavazat ellen, és két tartózkodás átadja a törvénytEgyszemélyes ellenőrzés a Sons-ra 2021, Július hónapja most egy fordulópontot jelent, mivel 2021. július 1-jétől kerül sor. Lássuk, mi az, aki képes hozzáférni, és mi ez az új Egyedi bónusz a 21 éves gyermekek számára.

Egyedi bónusz gyerekeknek

Ez egy olyan intézkedés, amely támogatja a gyermekes családokat. A hozzájárulás lesz havi és készpénzben kell fizetni, amelyet közvetlenül a szülőre fizetnek, vagy adókedvezményként fogják felhasználni. Továbbá:

 • A gyermekek egyedülálló juttatását a terhesség hetedik hónapjától kezdve, 21 éves korig elismerik,
 • A fogyatékkal élő gyermekek esetében a bónusz növelést biztosít, és nem lesz korhatár,
 • A harmadik gyermekből az összeg növekedése van.

Az esélyegyenlőségért és a családért felelős miniszter Elena Bonetti Megmagyarázta, hogy a gyermekkori és serdülőkor parlamenti bizottságának meghallgatása során megmagyarázta, hogy az új intézkedésUniverzális Check 2021 lesz minden család számára, beleértve az áfát és a zsákolási mérkőzéseket.

Az ellenőrzés nem hasonlítja össze a bevétel felhalmozásának és van egy minimális összeget minden család egy vagy több gyermek, amelyhez egy további és a változó kvóta egészül ki, hogy fogja meghatározni az ágak aAz egyenértékű gazdasági helyzet (ISEE) mutatója.

Továbbá az ellenőrzés lesz egyenlő mértékben osztva a szülők között. Jogi szétválasztás esetén a csekket megegyezés hiányában a kijelölt szülőre szállítják. A közös vagy megosztott megbízás esetében az ellenőrzést mindig megosztják, mindig megállapodás hiányában, 50% a szülők körében.

Hogyan finanszírozzák az egyedi csekk 2021-et?

Körülbelül 26 milliárd euró van, akinek egyharmada érkezik a jelenlegi IRPEF-levonások pénzeszközeiből, mintegy 15, mintegy 15 érkezik az aktuálisan működő létesítmények erőforrásaiból, és eltűnnek, míg további 10 milliárd a helyreállításból származhat Vagy az őszi törvény a költségvetési törvény 2021.

Hogy mi az egyedülálló csekk a gyermekek számára?

A csekk egy hozzájárulás egy járulékban, az összes különböző bónusz a gyerekeknek, hogy most aktívak legyenek:

 • Bónusz születése;
 • Baba bónusz;
 • Óvoda.

A szakértők és a tanácsadók által készített szimulációk szerint a hipotézis az, hogy az egyedülálló juttatás között lesz A 200 és 250 euró.

A Bonetti család minisztere megadta, hogy foglalkoznia kell havi hozzájárulás, amelyen a családok számíthatnak, és hogy könnyen hozzáférhetnek.

Olvassa el: 2020 családi bónusz

Amikor elindul?

A családok támogatására irányuló intézkedés elhagyja Július 2021.

Mit mondanak a gyerekek

A gyerekeket fiskálisan viseli, ha nem több, mint 24 éves, és ha az év során 4 ezer euró jövedelmet észlelnek. Ha több mint 24 évesek, akkor a szülők fizetik, ha csak akkor, ha a jövedelem egyenlő vagy kevesebb, mint 2.840.51 euró.

A családi törvény

L 'Egyedi ellenőrzés gyerekeknek A nyolc tétel egyikében található, amelyek alkotják a családi cselekményt, amelyre a kormány sikeresnek kell lennie:

 • Támogatja a munkát és a családi egyeztetést;
 • a denateritás elleni küzdelem;
 • Ösztönözze a gyermekek és a fiatalok növekedését.

Ezekben a cikkekben más intézkedések is vannak a családok támogatására is, mint például:

 • Szülői szabadság: előírja, hogy minimális időtartam nem kevesebb, mint a szülői szabadság két hónapja, amelyet nem lehet átruházni a másik szülőre minden gyermek számára;
 • A kötelező nem kevesebb, mint 10 nap Az apa munkás számára, aki a gyermek életének első hónapjaiban használható;
 • legalább 5 óra fizetett engedélye A tanév során a gyermekek tanáraival beszélgetni tud.

Az egyedülálló juttatás része a fiskális reform Jelenleg Govenro tanulmányozásakor. Bonetti miniszter megjegyezte a családi törvény családja és az abban foglalt intézkedések jóváhagyását, beleértve a gyermekek egyedi bónuszát is:

Nagyon fontos pillanat volt, az ország győzelmének pillanata. A politika győzelme, amely képes volt összeegyeztetni és megnézni a nők és férfiak szükségleteit az ország. Az ellenőrzés az ismerős és gazdasági kontextus alapján arányos lesz

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here