A Gardaland Waterpark "megnyitja a Gardalandot

Vízi játékok, lélegzetelállító diákok és sok móka a kicsiekhez. A Milánó Water Park nyári szezonjának kezdetén

A 2011-es nyári szezon június 1-jén kezdődik Gardaland Waterpark, A nyári szórakozás oázisa a Milánó kapujában. Augusztus 28-ig szórakoztató lehetőségek lesznek minden ízlésre és minden korosztályra. A kicsiek szórakozhatnak a Bébi lagúna, Egy igazi szórakoztató öböl színes csúszdákkal, amelyek merülnek egy pezsgőfürdőbe.
A terület a karibi téma hirtelen vízfestékkel, vízzel és tenyérrel. Ezután sétálhat a 340 méterA lassú folyó Egy színes felfújható csónakon.
A legnagyobb lehet szórakoztató lélegzetelállító diák, vad úszni a hullámok a Őrült folyó vagy adrenalinikus evolutionokat végezzen Cső rafting A különleges dinghies fedélzetén. 0 Fotók

Családi kirándulások és kirándulások

menj a galériába

Sok hely a gyerekekkel, hogy szórakozzanak a családban. Mindezen helyekre egy útmutatót talál a zongoramamma belsejében

A Bravest, a Kamikaze csúszdák lefelé, hosszú, 90 méterre, vagy süllyedni a screamre a transzferre, vagy tapasztalja meg a mesterséges vortex tapasztalatait Űrszekrény, Ez egy fenomenális merüléssel zárul.
Számos promóció ebben a szezonban: ki fogja meglátogatni a Gardaland vidámparkot, és hozza a belépőjegyet a Gardaland-hoz a Waterpark Alapok élvezni fogják a különleges arány csak 10 euró; Bárki, aki befejezi az éveket, képes lesz belépni a Gardaland Waterparkba ingyen a születésnapján; Továbbá, a Gardaland Waterpark minden vendége lehetőséget kap arra, hogy felfedezze a csodákat Gardaland Sea Life Aquarium 10 euróval, végül 15 helyett. Csak a Gardaland Sea Life Aquarium Egy új vonzerőt állítanak fel: interaktív multisensory szoba, amely a téma témájához szentelMeddővagy". Oszlop tartályok, amelyek az összes formát, méretet és színt adnak (papua medúzából a busszali medúza felé), készen állnak a közelről.
A szezon ára vanVégrehajtás:
Hétfőtől szombatig
€ 16.50 a teljes és 13,50 € a csökkentett. Délutáni jegyek (14-től.30 Onwards) 12,50 € az egész és € 11.50.
Nyilvános ünnepek (vasárnapok és ünnepek)
19,00 € az egész és 14,50 € a csökkentésre.
Délutáni jegyek 13,50 € Az egész és € 12.50 csökkent.
A magasságmérő alatti gyermekek és a fogyatékkal élők ingyen (csökkentett kvóta a társ számára).
Az időkben és jegyekkel kapcsolatban: www.Gardalandwaterpark.azt,

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here