Szoptatás és táncok: Ki volt? Még mindig vannak?

A modern társadalomban most eltűnt alak az, hogy a Bounce, amely az anyasági alapvető biológiai szerepkörökben felhatalmazott, azaz az újszülöttek gondozása és szoptatása. Ma van egy megfelelő szám?

Az árvizek, akik voltak?

A modern társadalomban eltűnt ábra az ugrál, A múltban az anyaság alapvető biológiai szerepét delegálták, ez az újszülöttek gondozása és szoptatása. A huszadik század elejéig az Agiate osztályokban volt az egyéni gyermekeket egy másik nőnek, gyakran a parasztok vagy a szerviz személyzete között választották, mert szoptatnak.
Ezért egyfajta "helyettesítő anya" volt, amelyhez a jó család hölgyei fordultak A szoptatás elkerülése negatív hatású volt a testük aspektusára.
A ugrál volt általában nő a szerény kezdetektől ő éppen szült, vagy éppen szülni; Egészséges és robusztus nőnek kellett lennie ahhoz, hogy biztosítsa a gyermeknek megfelelő táplálkozást.
A Balia szerepének játszása A nő általában elhagyta a vidéket, és elment a városba, ahol a gazdag családok és a nemes eredetűek éltek. Gyakran megtörtént, hogy a nő is megmérte a fiát, de néhány földrajzi területen szokásos volt, hogy a nővér csak egy gyermeket ápolt egy időben. Ilyen körülmények között A visszafordulás maga egy másik nőnek rugalmas volt a gyermeke gondozása és szoptatása. Néha a bála gondoskodott a kis szoptatás nélkül; Ebben az esetben hívták "Száraz Balia".
Általában paraszti családok voltak, hogy terhes nők legyenek az országba vagy az ország szülésznőjéhez, hogy megkönnyítsék a kereslet és az ajánlat közötti találkozót, gyakran díjat kérnek. A mentalitás a kor megkönnyítette a konszolidáció nagyon gyökerezik meggyőződés, hogy fel kapcsolatban a fizikai szempontból a nők (magasság, hajszín, stb.) Azok állítólag képes elvégezni a kézműves ugrál, és ez magába foglalja a Diverzifikált gazdasági kezelés a nő típusától függően.
A gazdasági kezelést is várható az esetleges utazás a város és a havi, hogy mozgott függően a gazdasági helyzet a fogadó család. Miután a cél családt azonosították, a Balia azonnal elérhetőnek kell lennie.
Ha a család a városban volt, a visszafordulás az volt, hogy készen álljon arra, hogy kezdje elkezdeni olyan munka, amely általában 12-14 hónapig tartott. Tekintettel a magas csecsemőhalandóságra és annak lehetőségére, hogy a banus már nem szoptathasson fiziológiai vagy pszichológiai okok miatt, a tényleges munkaidő gyakran rövidebb volt.
A szoptatás befejezése után a nővér más családokba bízhatott, de gyakran történt, hogy az asszony ugyanabban a családban maradt, ahol a szolgálati nőként használta. Sok esetben nagyon erős affektív kapcsolatot hoztak létre A kis, a ugrál és az úgynevezett tejtermetés " vagy nővére, egy olyan link, amely gyakran folytatódott az idő múlásával.
A 800-as évek vége és a 900 kezdete között széles körben bírálta a gyermekeik elhagyásának gyakorlatát, hogy széles körben kritizálták a gyermekeiket, hogy vigyázzanak gyermekeikre, valamint a jó család hölgyeinek megválasztását Növelje gyermekeit. E tekintetben azt kell mondani, hogy a férfi gyakran lett olyan, hogy foglalkozzon a család igényeivel, hogy a mezők munkájával nem mindig sikerült a szükséges táplálékot. Tegyük fel, hogy Balia szerepe a nő számára is azt is jelentette, hogy javítja a saját személyes állapotát. A kampány elhagyása valójában a nőnek már nem kellett viselnie a munka hardverét a mezőkben, és általában kényelmesebb életmódot vehet igénybe, és az összes korábban figyelmen kívül hagyott életmóddal és szokásaival kapcsolatba léphet.
De ehhez a táncok egy olyan történet, amely kifejezi az anyák minden nehézségét és fájdalmát a múlt és a gyerekek, akik valójában megfosztották anyjaikat. A kényelmesebb életmód megszerzése biztosan nem tudta enyhíteni azoknak a fájdalmát, akik táncok lettek, és erre kényszerültek, hogy elhagyják gyermekeiket.
Ezt a kényszerített szétválasztást gyakran trauma-ként éltünk, amely sok esetben a munkaerő-veszteséget eredményező tej eltűnését érintette. Legtöbbször ez a szenvedés nem volt kényelmes az új "gyermek jelenlétéből, aki maradt egy másik nő fia, aki nem ritkán irányította a nővér munkáját, tagadja, hogy csak a szoptatás során simogatja a gyermeket.
A táncok néha olyan nők voltak, akik születéskor elvesztették gyermekét, vagy aki üdvözölte a női halott nők gyermekeit. A hím alakja ezért egy szociális rendszerbe került beillesztésre annak szükségessége miatt, hogy megbirkózzon a szegénység alelnökével és a korszak csecsemő és női halálozásának magas arányával
Beatrice Spinelli

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here