5 trükkök, hogy enni zöldségeket gyermekeknek

Mindig azon töprengett, hogyan kell enni zöldséget a gyerekeknek? A Cortilia 5 trükköt mutat be, hogy a kis étvágygerjesztő asztalát tegye

Gyermekek, akik nem eszik zöldséget

Gyakran a kapcsolatát zöldségek és a gyerekek meglehetősen nehéz és bonyolult, hogy ne mondjuk belligerating, különösen akkor, ha a gyerekek vissza a nyár már a strash származó fagylaltok, fülek, chipek és egyéb finomságokat határozottan jogosulatlan. De az ünnepek végével (és a torok bűnei), a szülők szeptemberben találják magukat, hogy szembesüljenek egy fontos kérdéssel: a gyermekek kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozáshoz, amely biztosítja a gyümölcsök és zöldségek.

7 Fotók

Receptek gyümölcsökkel és zöldségekkel

menj a galériába

Fotók a receptek gyümölcsös gyümölcsökkel és zöldségekkel

A szülők Cortilia, az első online mezőgazdasági piac, amely néhány tippre gondolt, hogy spenót, sárgarépa, brokkoli és vicces zöldbab és meghívó. Mert ha igaz, hogy a konyhában a receptek a kreativitás és az ízlés alapján soha ne felejtsd el hozzáadni egy kis ravaszságot!

Olvassa el azt is: "A fiam nagyon keveset eszik!" Mit kell tenni?

1. A brokkoli mosolyog

Még a leggyűlöltebb zöldségek is felfedhetik a barátságos arcot: csak egy kicsit leleményesség az átalakulás károsodásában Brokkoli, cukkini és repce Egy mosoly asztali méretben, hogy meghódítsa a gyermekek szimpátiáját (és a szájpad). És a legtöbb szülő cvreative mindig vannak fogpiszkálót és csészék legszebb formák létrehozásához virágok, csillagok vagy más alakú szereti a kicsik.

2.Tedd észre a kezét

Egy másik trükk a gyerekek megkönnyítésére, hogy az ételek elkészítéséhez bevegye őket. Tény, hogy a gyermekeknek be kell érezniük és motiváltak, még a konyhában is. A szülők segíthetnek Ételek elkészítése, A legegyszerűbb és legkevésbé veszélyes feladatokat bízzák. Mosás a borsó, liszt a cukkini, keverjük össze a kukoricát és a paradicsomot, vagy dobja a zöldségeket egy serpenyőben, mindenki számára, aki érezni fogja az igazi "szakácsok" kis segélyeit.

Olvassa el: Gyermekek, akik nem eszik zöldségeket: hogyan kell csinálni?

Három.Tanulni tanulni

Alternatív módon, hogy gyermekeket vegyenek részt a étel Ez a játékon keresztül: a receptekhez használt összetevők része valójában használható a szabadidő szórakoztató pillanatokra. Néhány példa? Készítsen formákat az alakzatok faragott burgonyával, és szedán szárakat vagy borsó hüvelyeket kefékként használjon. És a színekhez? Megpróbálhatod a vörös káposztából származó természetes színeket, hogy a citrom vagy a bikarbonát hozzáadásával fukszia vagy intenzív kék lesz.

4. Kis adagokat mutatunk be

Nagy mennyiségek megijesztenek a gyerekeket: egy tál, amit a spenót felrágyítunk, elriasztja a kicsieket, amelyek nem tudják befejezni. A titok ezért kis részeket és változatos összetevőket javasol: két csík, néhány bab és néhány cseresznye paradicsom, például. Az edény vidám lesz, a Kis adagok És a gyerekek örömmel végül.

5.Változtassa meg az alakot, de nem az anyagot

Ott zöldségek megváltoztathatja az alakot néhány ravaszsággal: lehet nyafogás, elhaladt, apróra vágva: Könnyebb enni, de ugyanolyan tápláló. Például burgonya, borsó és zöldbab, például a finom bársonyos bázis. Sok zöldség is van, sima, tökéletesen kísérik magukat a gyümölcsökkel, mert semleges ízlésük van: az uborka, az alma, az eper és a narancssárga, a mézet. A vitaminok és szálak valódi koncentrátuma, hogy a gyermekek snackének ízletes és egészséges legyen.
 

GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here