26 dolog, amit tudni kell a szoptatásról és a mesterségesről, az Egészségügyi Minisztérium által

A mítoszoktól, hogy kimaradjanak a szokások miatt, hogy elkerüljék az anyatej integrációját az ellenjavallatokhoz, a mesterséges tejre vonatkozó tanácsokig: az Egészségügyi Minisztérium közzétette a Vademecumot a szoptatásról szóló 26 dologgal

A szoptatott nőknek egy adott étrendet kell követniük? Az ivás sokszor növeli a tejtermelést? A mellbimbót a szoptatás előtt sterilizálni kell? A szoptatás során sportot tehetsz? Mindannyian nagyon gyakori kérdések a neomamme között, de gyakran a válaszokat a népszerű mítoszok és hiedelmek befolyásolják. És ha néha a nagymama tanácsát "valóban hasznos, máskor is, hogy akár ellenállóképesség is lehetnek. Itt az Egészségügyi Minisztérium kiadta a Vademecumot a webhelyén a szoptatott nők számára. (A magazin minden betekintése a szoptatási témában)

Az enyhe, hogy debunk

1. A szoptatásnak a saját szokásaik követése után szabadnak kell lennie. És csak akkor, ha az anya megjegyzi, hogy bizonyos ételek fogyasztása a gyermek rendellenességeit okozza, megpróbálhatja megszüntetni az étrendjétől. (Olvassa el az anya szoptatásának étrendjét)

2. Csak akkor, ha a nő követi a keskeny vegetáriánus étrend „Anyai tej lehet hiányzik a B12-vitamin, amely az anya fog formájában konkrét étrend-kiegészítők. (Olvassa el is 10 enyhe, hogy debunk a szoptatásra)

Három. Nem dokumentált, hogy az ivás sok folyadékot (víz, csirke húsleves) növeli a tejtermelést.

4. A tejtermelést különösen a gyermek előnyben részesíti, ha ez lehet "helyesen megbirkózni az anyai melligénygel", valamint "a megfelelő napi anyai bevitelből.

5. A test és a mell szokásos napi tisztítása "elég ahhoz, hogy megvédje a gyermeket a fertőzés számos kockázata miatt, így nem szükséges fertőtleníteni a mellbimbót.

6. Anya folytathatja a laktációt "Még akkor is, ha influenza vagy más közös fertőzések, miután tájékoztatta az orvost.

7. A sport jó: az anya "nem versenyképes sportokat tehet, ami növeli a tejtermelést". (Anyukák beszélnek a szoptatásról és a poszt-etetésről a Cliglio fórumában.azt!)

26 Fényképek felfedezése

A szoptatás szép

menj a galériába

Egy amerikai fotós, Stacey Turner, meg akarja szakítani egy tabu: a szoptatás nyilvános. Ehhez öt évig fényképeket készít az anyákra, akik a parkban szoptatottak, az utcán,...

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here