10 igazság, hogy csak a millenniumi anya tudja

Minden igazság, hogy csak egy millenniumi anya ismert legalább egyszer egy életen át

Egy millenniumi anya igazságai

Élveztük egy gyermekkorát autóbérletek nélkül és sisak nélkül, hogy kerékpározhassunk, táplálkozzunk a pálmaolajra, de anélkül, hogy képesek lennünk inni egy csepp vizet a jégcsapat után; Georgie-t és a tigris embert, a Cristina D zab-t, és az egyik fűszeres lányban azonosítjuk magunkat, még akkor is, ha az Alanis Morissette-t preferáltuk, mert úgy tűnt, hogy minden dalról beszélünk rólunk. Tájékoztattuk a szeretetet mobiltelefonok nélkül és internet nélkül

..

De amikor mi vagyunk terhes Most egy és egy másik alkalmazottak voltak! Itt van a Az igazság, hogy csak mi millenniumi anyukák ismertek először!

 • Az első 10 fotó, amit a Nikon, a másik 8765018 a telefonnal

Természetesen az egyedülálló nyomtatott az első 10, alkalmi kivételekkel általában a nagyszülők ajándékainak elmaradása miatt; Másrészt a Facebook idővonalát a gyermekek fotóalbumába konvertálhatja. Kamra fotók a barátokhoz és rokonokhoz USB kulcsok segítségével, ha nem küldi őket a Whatsapp segítségével.

Olvassa el továbbá: az egyértelműen jelek, hogy "Millennium Mom"

 • A második negyedév minden hétvégét a gyermek vásárlására szentelte, de az Amazon Prime születéséből a legjobb barátod lett

Azt, hogy átgondolod, hogy egy délutánt költeni, hogy normális dolog volt; Amíg nem érted az összes stresszt (és mindenekelőtt), hogy megmentheted a forgalom, a fájlok, a parkolás és a kvantikus más, ha egy kattintás elegendő ahhoz, hogy a gyermekek teljes szekrényét biztosítsák. Nem kell azt mondani, hogy nekik megvásárolja az eladott fejeket, az Ön számára az alacsony költségű tételek.

 • Szeretem a playdate-t

Anyjaink otthon osztálytársaiban adtak nekünk, és győzezték. Feltételeztük a playdate szót, amely nem jelenti azt, hogy gyermekeinket együtt tartjuk a társaikkal, hogy együtt játszhassák őket. Ez az is, hogy ez is, de ez a módja annak, hogy a nappali az új barátokkal, akik a víz kifutópályáján vagy a prenatális jóga. Nekik a cookie-kat, neked a prosecco.

 • Nézd meg a rajzfilmeket velük, és ne köteles

Sikerült Sofia-ban átadni a hercegnőt, a Paw Patrol-hoz, Dr. Peluchesbe, hogy csendben legyen Masha és Bear; Ismerje a memória rövidítések és amikor végre kap a DVD Dell Disney legújabb játékfilmje, hogy távol a telefont, és akkor kijön a kanapék a kanapén, és a baj, ha úgy érzi fly fly.

 • A kamra a sallisizmus himnusza

Szerves ételek, zöldségek zöldségei a ház mögött, tápláló ételek és gluténmentes snackek. Ellenkező esetben úgy tűnik, hogy mérgetik őket. Salvi a kedvencek a legegészségesebb receptek, akkor van egy heti menü az Excel-ben nyomtatott és megtámadott a hűtőszekrényben, az általános vásárlást az interneten, de a gyümölcsök és zöldségek csak a mezőgazdasági termelőtől, és fantáziázni, hogy hamarabb vagy később létrehozzák a zöldségeket az otthoni kert.

 • A Google a gyermekorvos előtt konzultál

Mindannyian tudjuk, hogy ez nem történik meg, mégis nem adhatjuk fel ezt a tiltott örömöt; Nem tehetjük meg, hogy ne tegyük meg, hogy ne nézzük meg a Google-t, hogy lássuk, mit lehetnek azok a furcsa buborékok a hátadon, vagy mit kell tenniük, amikor úgy gondoljuk, hogy csak lenyelte valami furcsa és visszataszító.

 • Mi a tiéd a tiéd, és mi az ő az ő

Amikor a tegnapi anyák túlságosan engedelmeskednek minket, olyan dolgokra utalnak, mint ez: Korlátlan hozzáférés a szülők személyes hatásaihoz. És amikor azt mondjuk, hogy "személyes hatások" jelentünk okostelefont. Hogy mostantól a dennies szinte megsérti, amikor használjuk, hogy munkát hívjon; Nyilvánvalóan utálja a játékokat, és megtanulja az 1 éves kiadási kódot.

 • Legalább egyszer, gondoltál

  ..

  ..

  Van egy mosható pelenka. Vásároljon egy pólót a gyermekével. Nyissa meg a blogot. Küldje el a WhatsApp-on keresztül A gyermeke poopjának fotóját a barátjához, aki előtted anya lett, és ezért úgy véli, hogy egy ilyen kérdés az ilyen jellegű kérdésekben. Vegye le az Instagram-t, hogy táplálja a bizonytalanságokat. Ismerje meg, hogy a cukorkálában tortát tegyen a YouTube-oktatóanyagok megtekintésével. Vásároljon egy pár nadrágot, és használja őket, mint a nadrág.

  • Legalább naponta egyszer, gondolsz

   ..

   Legyen egy rossz anya, mert folytatta a munkát. Legyen egy rossz anya, mert elhagyta a munkát. Légy egy rossz lány, mert még ma is sikerült elküldeni az egyetlen 5 üzenetre és 8 fényképre a Whatsapp segítségével. Legyen degenerált feleség, mert még ma is a munkavállalók (szerves). Legyen egy rossz barát, mert soha nem érzed, és nem vagy többször. De mivel a napok nem 48 óra?

   • Ez egy olyan képernyő, amely kevésbé érzi magát

   50 évvel ezelőtt volt a szomszédok, nagyént, talán még egy nagymama, aki otthon élt. Ma a gazdagságunk a megosztás; Szociális és fórumok Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az anyákkal, akik saját problémáinkat és helyzeteinket tapasztalták, és tapasztalatainkat kínáljuk az általunk elvégzett vásárlásokról, a használt szolgáltatásokról, az olvasott könyvekről. Éjszaka, szabad és érdektelen módon csináljuk, örömmel Hagyjon egy kéz más millenniumi anya. Ott Női szolidaritás Ma is áthalad a hálózaton keresztül.

   GPT inrond-oth-0

Hagyjuk Meg Véleményét

Please enter your comment!
Please enter your name here